ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ CD-ROM 2 στην πλήρη του μορφή


Στις 21 Φεβρουαρίου 2001, κυκλοφόρησε στην πλήρη του μορφή το CD-ROM 2, στο οποίο περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα τεύχη του περιοδικού «ΑΝΑΒΡΥΤΑ» και όλες οι επετηρίδες του Συλλόγου ακόμη και η αγγλική τους έκδοση "ANAVRYTA ANNUAL".
Πρόκειται για μία γιγανταία προσπάθεια (συγκέντρωση όλων των περιοδικών και όλων των επετηρίδων, σάρωσή τους (scanning) σελίδα προς σελίδα, αρίθμησή τους και δημιουργία των αντιστοίχων directories, προσαρμογή του μεγέθους κάθε σελίδας στα απαιτούμενα επίπεδα, εγγραφή του master CD και δημιουργία αντιγράφων) που στοίχισε αρκετό χρόνο και χρήμα στον Σύλλογο αλλά, με την ολοκλήρωσή της, φέρνει και μεγάλη ικανοποίηση, διότι παραδίδεται ένα πλήρες και ολοκληρωμένο αρχείο με μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους αποφοίτους και όχι μόνον.
Το CD αυτό είναι, από μόνο του, ένα πραγματικά συλλεκτικό κομμάτι. Πόσω μάλλον, που ανήκει στην σειρά των CD-ROM που άρχισε να εκδίδει το 2000 ο Σύλλογος (με το CD-ROM 1 με φωτογραφίες από το Σχολείο) και θα συνεχισθεί με επόμενα CD-ROM με περισσότερες φωτογραφίες και άλλο διαθέσιμο υλικό.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε, ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση υλικού (κυρίως φωτογραφίες αλλά και ό,τι άλλο σχετικό με το Σχολείο και με τον Σύλλογο Αποφοίτων) για το 3ο CD-ROM. Όποιος έχει τέτοιο υλικό, παρακαλείται να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου για να συνεννοηθεί σχετικώς ή να στείλει e-mail στην διεύθυνση: mailmaster@anavryta.gr

Ενημέρωση: 21 Φεβρουαρίου 2001